Menu openen

Over Filterservice

Filter Service Heerenveen
FSH levert al meer dan dertig jaar luchtfilters aan spuiterijen, installatiebedrijven, de levensmiddelenindustrie en de publieke sector. Wij hebben een groot assortiment filters op voorraad in Heerenveen en Gorredijk.

Naast het leveren van de meest uiteenlopende soorten luchtfilters, houden we ons bezig met het ontwerp en de productie van maatwerkfilters voor luchtbehandelingssystemen.

Externe deskundigen
We maken gebruik van de kennis van externe deskundigen zoals Filtrair BV. Filtrair BV is een gespecialiseerde filterfabrikant die op steenworp afstand van FSH een modern laboratorium voor materiaal- en stofonderzoek heeft. Met de uitkomsten van deze professionele analyses perfectioneren we onze bestaande producten en ontwikkelen we nieuwe producten.

Dochteronderneming 
Als Fries bedrijf weet Filterservice Heerenveen dat je als onderneming verantwoordelijkheid hebt op het gebied van leefbaarheid en werkgelegenheid, ook buiten de stedelijke gebieden. Dit was in 2009 reden om een kleine productiefaciliteit in een dorpsgemeenschap in Polen nieuw leven in te blazen. Sindsdien werken hier vakmensen die met de naaimachine zijn opgegroeid en de handmatige productie van filters volledig in de vingers hebben.

Een deel van de producten die in Heerenveen zijn ontworpen, wordt dan ook in Polen gemaakt. Zo kunnen wij over goede en betaalbare producten beschikken en kunnen onze Poolse medewerkers hun brood verdienen in het dorp waar ze vandaan komen.

Kortom.. 
Flexibele vakmensen, korte lijnen, moderne faciliteiten en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de pijlers waar ons bedrijf op rust. Dat resulteert in de beste producten, duurzaam ondernemerschap en snelle service tegen een scherpe prijs.

Meer weten?
Benieuwd naar onze producten? Neem telefonisch contact met ons op of kom eens bij ons langs! 

In deze presentatie leest u ook meer over wie we zijn, onze merken, producten, verkoopteam en de nieuwe ISO filter normering. 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm: 

Klantervaringen

"Al meer dan 25 jaar trouwe klant"

Bekijk alle klantervaringen