Menu openen

Dropsafe van Filtrair: het filter voor vochtige omgevingen

Nieuwsbericht geplaatst op 10 mei 2019.

Filters zorgen voor een schonere luchtsamenstelling. Stofdeeltjes, verfnevel en andere vervuilers worden afgevangen waardoor de lucht schoon wordt gefilterd. Maar in vochtige omgevingen moeten ook vochtdeeltjes afgevangen worden. Niet ieder filter is daar geschikt voor. Dropsafe van Filtrair is een filter dat speciaal is ontwikkeld voor vochtige omgevingen.

Een kwalitatief sterk filter voor vochtige omgevingen
Dit unieke filter van Filtrair is een filter en coalescer in 1. Hierdoor verwijdert dit product niet alleen stof, maar ook vochtdeeltjes van bijvoorbeeld sneeuw, nevel, mist en regen. Het filter werkt onder extreme omstandigheden en blijft stijf, ook in een vochtige omgeving en bij turbulente luchtstromingen. Een geschikt filter voor in bijvoorbeeld de off-shore industrie, indoor skicentra en ijsbanen en voor waterdampafzuiging.

Een waterafstotend filter
Het filter werkt net als een standaard zakkenfilter. Door een speciale bewerking wordt het filter hydrofoob (waterafstotend) gemaakt. Het af te vangen vocht loopt hierdoor via de zakken naar beneden. Dit vocht wordt via een ingebouwde goot, onderin het filter, naar voren afgevoerd. Onderin de luchtbehandelings-unit kan een afvoer gemaakt worden om het overtollige water af te voeren.

Meer informatie
Het filter is volledig van kunststof. Het frame is leverbaar in de volgende afmetingen:

Meer informatie leest u op onze website of neem contact met ons op. We helpen u graag. In dit filmpje kunt een demo bekijken.

Klantervaringen

"Filterservice is al jaren onze partner! Dit komt mede door de uitstekende service en snelle, betrouwbare levering. "

Bekijk alle klantervaringen