Menu openen

Stank in uw woning door uw omgeving? Wij hebben de oplossing!

Nieuwsbericht geplaatst op 15 maart 2019.

We krijgen regelmatig vragen van klanten over stank in hun woning. Deze stank komt vaak via een WTW-unit de woning binnen. Dit kan komen door de naaste omgeving. Bijvoorbeeld een openhaard, de industrie, horeca of een paarden- of varkensstal. Wij hebben dé oplossing om deze stankoverlast in woningen tegen te gaan: het WTW-Carbon combifilter 600.

De WTW-Carbon houdt nare luchtjes van buiten tegen
U sluit de WTW-Carbon aan op de WTW-unit. Dit doet u op de toevoerleiding (naar de woning toe) achter de WTW-unit. De lucht gaat dan van buitenaf eerst door de WTW-unit, vervolgens door het koolfilter en dan pas uw woning in.

Door het filter niet vóór, maar achter de WTW-unit te plaatsen, gebruikt u het stoffilter van uw WTW-unit meteen als extra voorfilter voor het carbon-filter. Hierdoor blijft het koolfilter schoner en doet het filter lange tijd waar het voor bedoeld is: (geur)moleculen vast houden.

Meer informatie
Het filter is eenvoudig aan te sluiten op het toevoerkanaal van uw WTW-unit. De WTW-carbon is 600 mm lang, heeft een doorsnede van 304 mm en weegt ongeveer 10 kg. Of dit type filter geschikt is voor uw WTW-systeem, kunt u het beste nagaan bij de leverancier van uw WTW-unit. Het filter heeft een levensduur tussen de 12 en 24 maanden, afhankelijk van uw omgeving. Meer informatie leest u in onze FAQ of brochure.

Wilt u hier meer informatie over of wilt u meer weten over de WTW-carbon? Neem dan contact met ons op via 0513 – 633 900, we helpen u graag verder.

Let op: de WTW-carbon werkt alleen voor geuroverlast en vangt geen (schadelijk) fijnstof op. Hiervoor heeft u stoffilters nodig.

Uw buren kunt u niet uitkiezen. De oplossing voor geurproblemen gelukkig wel!

Klantervaringen

"Goed"

Bekijk alle klantervaringen